Otvoren poziv za podršku nevjerojatnim mladim poduzetnicima

 

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska i ove godine podržavaju mlade, ‘nevjerojatne’ poduzetnike i daju im podršku u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu.

Nevjerojatni, program podrške poduzetnicima do 35 godina starosti, otvorio je prijave za sudjelovanje.

 

Program Nevjerojatni ove će godine podržati 12 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti. Podrška se sastoji od mentorstva za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz Raiffeisenbank Hrvatska te potpore u obliku usluga u vrijednosti 5.000 EUR. Osim toga u sklopu programa bit će organizirane edukacije o marketingu, prodaji, strategiji i financijama, ovisno o stvarnim potrebama korisnika i korisnica programa te osigurana promocija uključenih poduzetnika. Za sve korisnike Raiffeisenbank Hrvatska je pripremila i poseban poduzetnički paket usluga.

„Ulaganje, podrška i mentorstvo mladih poduzetnika jedan je od ključnih čimbenika razvoja lokalne zajednice te doprinosi društvenoj dobrobiti što je i glavna nit vodilja društveno odgovornih programa RBA. Smatramo da ovim programom mladi dobivaju veliki vjetar u leđa te nevjerojatnu priliku za promicanje svojih ideja i vidljivost na tržištu. Veselimo se vidjeti novu grupu mladih ljudi te im zajedno sa ACT Grupom pomoći na njihovom putu“, istaknula je na predstavljanju programa Sara Foršek, voditeljica održivosti u Raiffeisebank Hrvatska.

Namjera ACT Grupe je pružiti dugoročnu podršku uključenim poduzetnicima, a u suradnji s RBA svake godine dodatno razvijati ovaj program i primati nove korisnike. Ulaskom u program poduzetnici postaju trajnim članom alumni zajednice ACT Grupe koju čini 50-ak poduzeća. Time poduzetnici dobivaju dugoročnu i kontinuiranu podršku te priliku za povezivanje i razmjenu iskustva s iskusnijim poduzetnicima.

Prijave za drugu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica koji su već pokazali da žele i mogu, a svoje poslovanje žele podići na višu razinu, otvorene su do 31.5.2022. na stranici nevjerojatni.hr.

Izvor: https://nevjerojatni.hr/

"

Actual news