Dani otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora

Cijeli svibanj prožet je raznim aktivnostima u znaku poduzetništva, a danas su održani i Dani otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora PLINK-a i E-inkubatora.

E-inkubator je mjesto na kojemu se spajaju tehnologija, poduzetništvo i inovativnost pa je idealno mjesto za poduzetnika početnika koji posjeduje znanja iz informatičke tehnologije i želi ih iskoristiti u svom vlastitom poduzetničkom pothvatu.

-Naši poduzetnički inkubatori otvoreni su s ciljem olakšavanja početnih koraka poduzetnicima u svijetu poduzetništva, ali i kako bi im se pružila savjetodavna pomoć Poduzetničkog centra Pleternica. Naša misija je biti podrška poduzetnicima u svim razvojnim fazama, a osobito u onim prvim koracima koji su najteži.-izjavila je Barbar Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

Naši predškolci, oni koji tek kreću na svoj put obrazovanja, danas su posjetili E-inkubator i kroz zanimljive aktivnosti naučili su što znači biti poduzetnik i koliko tehnologija može olakšati sav posao.

Dok su predškolci u E-inkubatoru razvijali svoje kreativne ideje, učenici Ekonomske škole Požega u Poduzetničkom inkubatoru Pleternica imali su priliku upoznati stanare PLINK-a i iz prve ruke čuti kako je prošao njihov put do poduzetništva, ali i njihov način rada.

f 
a f        e