Frizerski salon Briljantin uskoro slavi 1. rođendan

Ususret proslavi 1. rođendana, obišli smo poduzetnicu Valentinu Marijanović, vlasnicu Frizerskog studija Briljantin.

Valentina je godinama radila u drugim frizerskim salonima u Požegi, no njezin san je bio imati svoj vlastiti salon. Ideja za otvorenjem nije došla preko noći i bilo je tu puno premišljanja,  a od same ideje do realizacije trebalo joj je oko dva mjeseca.

Zahvaljujući zajedničkoj početnoj suradnji sa Poduzetničkim centrom Pleternica, Valentina je preko Zavoda za zapošljavanje odlučila uzeti državnu potporu i ostvariti svoj san. 

"Mnogi su me ispitivali kada ću i gdje krenuti raditi. Govorili su mi da gdje god odlučim otvoriti svoj salon da će doći te sam se ipak odlučila za Pleternicu. Razlog tomu je što mi je Pleternica bliža, moj sin ovdje ide u vrtić, muž također radi u Pleternici pa sam i ja odlučila ostati ovdje." - rekla je Valentina.

Valentina priznaje da je bilo i pesimističnih komentara jer u Pleternici već ima mnogo otvorenih frizerskih salona, ali ona je odlučila slijediti svoje snove i učinila je ono o čemu je najviše sanjala te ne žali, sretna je i zadovoljna jer posla ima.

Frizerski studio Briljantin možete pronaći na adresi Ivana Šveara 14, Pleternica, a kontaktirati ga možete na broj mobitela 099/860-3744 i na email adresu frizerskistudiobriljantin@gmail.com

f f f