On line tržnica Grada Pleternice

U ovim izazovnim vremenima oglašavanje s ciljem prodaje način je da pomognemo jedni drugima. Ovo je odlična prilika da se vratimo lokalnom, potičemo kupnju domaćeg i umrežimo obiteljska gospodarstva, poručili su iz pleterničkog Poduzetničkog centra

Poduzetnički centar Pleternica na Facebooku je pokrenuo stranicu Online tržnica grada Pleternice, koja omogućuje OPG-ovima da oglase svoju ponudu, prodaju zalihe i tako lakše prebrode poteškoće izazvane epidemijom koronavirusa.

Proizvođači koji su zbog zatvaranja tržnica ostali bez dijela tržišta dobili su tako priliku putem interneta ponuditi sugrađanima svoj sir, vrhnje, piletinu, voće, povrće, jaja, mlijeko, sokove, med i druge domaće proizvode. Podrazumijeva se dostava na kućnu adresu kupca uz korištenje svih mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite (maske, socijalno distanciranje i sl.) radi izbjegavanja kontakta.

– U ovim izazovnim vremenima oglašavanje s ciljem prodaje način je da pomognemo jedni drugima. Ovo je odlična prilika da se vratimo lokalnom, potičemo kupnju domaćeg i umrežimo obiteljska gospodarstva – poručili su iz pleterničkog Poduzetničkog centra. 

izvor: lokalni.hr

Pleternicka korpa