Mjerama ruralnog razvoja do razvoja lokalnih poljoprivrednika

Gradska tržnica Pleternica mjesto je susreta svih onih koji vole i vjeruju domaćim proizvodima i onih koji ih svojim radom i trudom stvaraju i plasiraju na tržište. Prema tome, tržnica je itekako dobar strateški odabir lokacije za informiranje o mjerama ruralnog razvoja koje su djelatnici Poduzetničkog centra Pleternica proveli u srijedu 12. listopada, a osim toga redovito ga „terenski“ provode  svake treće srijede u mjesecu u sklopu Ruralne srijede.

Osim informiranja o aktualnim natječajima i poticanju poljoprivrednika da iskoriste priliku i unaprijede svoja poljoprivredna gospodarstva, susret je bio i prilika za promoviranje projekta   1.1.2. Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike, čiji je nositelj Poduzetnički centar Pleternica. Riječ je o projektu putem kojega će se provesti 21 tečaj u 3 županije s ciljem stjecanja specifičnih znanja poljoprivrednika nositelja, članova poljoprivrednih gospodarstava te rukovoditelja i zaposlenika u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru.

Poduzetnički centar Pleternica poziva zainteresirane s područja Požeško-slavonske županije da se prijave na edukacije do 14. listopada 2022. na e-mail info@plink.hr, i usvoje vrijedna znanja za razvoj!

"

 

"

 

"

"

 

"