Moda Ivana zakoračila u 2. godinu rada

Grad Pleternica je dom mnogih žena poduzetnica, a jedna od njih je i Ivana Šunjo, vlasnica trgovine Moda Ivana koja je prije pola godine proslavila svoj prvi rođendan.

Nakon što se zatvorila prodavaonica u kojoj je radila, Ivana se zaposlila u trgovini s mješovitom robom i tad shvatila da taj posao nije za nju. Shvatila je koliko joj nedostaje rad u prodavaonici s odjećom i dobila ideju za pokretanje vlastitog posla, a kaže da ju najviše od svega u tom poslu veseli rad s ljudima. 

Ivana je preko Zavoda za zapošljavanje odlučila uzeti državnu potporu i uz zajedničku početnu suradnju s Poduzetničkim centrom Pleternica ostvarila svoj san i otvorila trgovinu.

"Nakon što sam završila na birou, dobila sam ideju da pokrenem nešto svoje. Za sada sam jako zadovoljna i nadam se da ću u mirovinu otići kao „sam svoj gazda“. Od srca se radujem svakom kupcu i  s veseljem ga očekujem."- izjavila je vlasnica trgovine Ivana Šunjo. 

U svojoj ponudi Moda Ivana ima razne odjeće i za mladu, ali za stariju populaciju, pa smo sigurni kako ćete ondje zasigurno pronaći ono što tražite.

Što sve nude, možete provjeriti i sami na adresi Ivana Šveara 7, Pleternica.

ou oe