Naša ponuda na Sajmu AgroTour Slavonija 2021.

Početak jeseni Poljoprivredna televizija je obilježila sajmom poljoprivrede i seoskog turizma AgroTour Slavonija  održanog 19. rujna 2021. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima. Cilj sajma je bio okupiti predstavnike seoskih gospodarstava, prvenstveno onih koji na svojim imanjima, pored ugostiteljskih, nude i druge zabavne usluge i sadržaje. Poljoprivredna televizija na ovaj način pomaže poljoprivrednicima u razvoju poslovanja i daje priliku da se predstave građanima.

Na sajmu je sudjelovalo četrdesetak izlagača, koji su predstavili razne domaće proizvode poput vina, soka, meda, pekmeza, zimnice, sireva te proizvoda od lavande itd.

Svoju ponudu na sajmu prezentirala je i Agroturistička zadruga „Pleternička korpa“ Mnogobrojni posjetitelji su imali prilike vidjeti i kupiti proizvode koji su rezultat rada članova Agroturističke zadruge iz Pleternice. Svi izlagači imali su priliku predstaviti ono najbolje što Slavonija nudi  a to je ukusna, kvalitetna i zdrava hranu te srdačno gostoprimstvo i široku slavonsku dušu.

„Svjesni smo da naši proizvođači nemaju vremena za bavljenje promocijom koja ima bitnu ulogu u prodaji. Zato dok oni rade mi preuzimamo aktivnu ulogu da predstavimo i  prodajemo njihove domaće proizvode kako u suvenirnici u Pleternici tako i na sajmovima diljem Hrvatske. Na taj način mi dodatno jačamo lokalne proizvođače i podrška smo u razvoju njihovog poslovanja i povezivanja s kupcima i drugim proizvođačima. S tim ciljem već u ovu subotu 25.9.2021. idemo na sajam u Zagreb gdje ćemo sa Pleterničkom korpom sudjelovati na  10. Danima hrvatskih tržnica i pokazati bogatu slavonsku ponudu“ rekla je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra.