Nastavljamo druženje na terenu - Esti- Medi- Pedi j.d.o.o.

Svjedoci smo kako žene poduzetnice itekako mogu uspjeti. ✨

Zahvaljujući zajedničkoj početnoj suradnji sa Poduzetničkim centrom Pleternica klijentica Estera Novak putem mjera za samozapošljavanje ostvarila je svoj san i postala samostalna poduzetnica.

Podršku pružamo i dalje te smo joj pokucali na vrata i posjetili u salonu. Upustili smo se u razgovor o tome kako plovi u poduzetničkim vodama, ponudi usluga, planovima ali i izazovima s kojima se susreće.

-Pomaganje poduzetnicima početnicima nam je uža specijalnost i na raspolaganju smo im što savjetodavno, a što za pripremu projekta. Upravo ovakvi obilasci na terenu bude osjećaj zadovoljstva jer su tu vidljivi rezultati.- izjavila je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra u Pleternici.

Salon Esti Medi Pedi jdoo nudi Vam njegu i profesionalni pristup vašim stopalima i rukama kroz tretmane medicinske pedikure, trajni lak, manikure, masaže, limfne drenaže i ostale usluge .

„Medicinsku pedikuru ističem kao često traženi tretman jer kod njega doista vidiš razliku prije i poslije, ali i olakšanje kod ljudi nakon što riješe problem“ istaknula je Estera.

Ljeto nam kuca na vrata s toga ne sumnjamo u traženost tretmana. Posjetite salon na adresi Ivana Šveara 7, Pleternica, a što sve nude pogledajte na fotografiji u prilogu.

esti  e e

e  e  e