Održan okrugli stol o aktualnim natječajima za poduzetnike

U okviru redovnog poslovanja Poduzetnički centar Pleternica njeguje ustaljenu praksu organiziranja okruglih stolova namijenjenih različitim ciljnim skupinama, a sukladno aktualnim natječajima i novostima iz pojedinih grana gospodarstva. Na danas održanom okruglom stolu fokus je bio na otvorenim natječajima usmjerenim prema malom i srednjem poduzetništvu (MSP).

Djelatnice Poduzetničkog centra zajednički s direktoricom Barbarom Rudež upoznale su zainteresirane s otvorenim natječajima na koje se mogu prijaviti kako bi dobili financijsku podršku za svoje tekuće poslovanje i buduće aktivnosti koje tek planiraju realizirati.

- Raduje nas interes i entuzijazam naših poduzetnika za prijavu na aktualne natječaje. Olakšavajuća je činjenica što smo se vratili u normalnije uvijete bez restrikcija i možemo razgovarati i savjetovati naše poduzetnike licem u lice kako na današnjem okruglom stolu, tako i svakim radnim danom od 7 do 15 sati u prostorima Poduzetničkog centra Pleternica – izjavila je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

Iako je na okruglom stolu bilo omogućeno prisustvovanje i putem online prijenosa, svi oni koji su bili spriječeni sudjelovati, a zainteresirani su za aktualne natječaje, prezentaciju s današnjeg okruglog stola mogu pronaći u prilogu.

"

"

"

"

"

"