Ovog Božića biraj domaće ispod bora

Potiho, a uskoro i na velika vrata dolazi nam prosinac. Kraj godine i božićni ugođaj tradicionalno nam donosi vrijeme zahvale našim bližnjima, zaposlenicima i poslovnim partnerima simboličnim darivanjem.

Ove godine Suvenirnica Pleternica pripremila je prigodni program božićnih paketa sastavljenih od proizvoda malih poduzetnika, obrta i poljoprivrednih gospodarstava s područja Grada kako bi ovog Božića ispod bora bili domaći proizvodi. Domaći med, vino, pivo, proizvodi od lavande, domaći kolači, brojni dekorativni i uporabni predmeti i mnoštvo drugih iz redovne ponude suvenirnice čine svaki od paketa unikatnim i autentičnim. Osim gotovih poklon paketa od šarolike palete proizvoda moguće je sastaviti i pakete prema specifičnim željama kupaca.

Inicijativom „domaće ispod bora“ želi se kupcima omogućiti izbor atraktivnih poklona s jedne strane, a s druge strane se želi promovirati kupnja i potrošnja domaćih proizvoda.

"

Narudžbe većih količina božićnih paketa za poslovne partnere i zaposlenike zaprimaju se do 15. prosinca kako bi se osigurala priprema i isporuka na vrijeme.

Dodatne informacije, upiti i narudžbe odvijaju se preko e-mail adrese suvenirnica@pleternica.hr, telefonski na broj 099 686 0130 ili osobnim dolaskom na adresu Suvenirnice Trg bećarca 3.