Party time rođendaonica i igraonica: „Ovo mi je bio najbolji rođendan do sada“

Jedno od otvorenja koje je zasigurno razveselilo sve roditelje je bilo otvorenje rođendaonice i igraonice Party time.

Njeno otvorenje nije razveselilo samo roditelje već i vlasnika Hrvoja Miličevića koji je 3 godine sanjao o njenom otvorenju, a danas već tri godine uspješno posluju i uveseljavaju djecu ne samo s područja Grada Pleternice već i ostalog šireg područja.

Nakon što je dao otkaz na prošlom poslu, Hrvoje je nakon dugo premišljanja odlučio uzeti državnu potporu za samozapošljavanje preko Zavoda za zapošljavanje, a u ostvarenju njegova sna pomogao mu je i Poduzetnički centar Pleternica pri pisanju projekta.

-U ove tri godine bilo je i izazova, osobito u doba korone jer je tada igraonica i otvorena, ali nikada nismo požalili što smo poduzeli ovaj pothvat.-izjavio je Hrvoje.

Vlasnik Hrvoje u ovome pothvatu nikad nije bio sam jer je uz njega njegova supruga Tomislava koja mu je osim velike podrške i velika pomoć u ovome poslu jer sve rade zajednički, od uređenja prostora, zabavljanja i animiranja djece pa do pospremanja prostora.

-Dječji osmijeh na kraju rođendana i rečenica „Ovo mi je bio najbolji rođendan do sada“ znak su da radimo nešto dobro i „vjetar su u leđa“ da nastavimo dalje s ovim poslom. Tad znamo da se sav naš trud isplatio.-izjavila je Tomislava.

Hrvoje i Tomislava u ponudi imaju i najam napuhanaca za proslave na otvorenom, ali planiraju i još puno toga za uređenje igraonice.

U sklopu igraonice, nalazi se prostor i za roditelje koje se mogu opustiti dok čekaju svoju djecu.

Igraonica se nalazi na adresi Matije Gupca 24 u Pleternici, a radno vrijeme je ponedjeljka do nedjelje u periodu od 17:00 do 20:00 sati. Više informacija možete dobiti na Facebook stranici “Party Time igraonica – rođendaonica” ili na brojeve telefona – Tomislava: 095/3963299 i Hrvoje: 095/1973450.


ff e f