PcPl tim u Opatiji - Dani regionalnoga razvoja i fondova Eu - Nove prilike

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održalo je dvodnevnu konferenciju "Dani regionalnoga razvoja i fondova EU" - Nove prilike. 

Konferencija je usmjerena na sudionike regionalnoga razvoja na svim razinama, a istodobno je prilika za razmjene iskustava, jačanje suradnje i umrežavanje kako bi se postiglo što učinkovitije provođenje projekata u novom financijskom razdoblju. 

Republici Hrvatskoj je u financijskom razdoblju 2021. - 2027. dostupno više sredstava nego ikada prije, oko 25 milijardi eura koje ćemo koristiti kroz Višegodišnji financijski okvir te Nacionalni plan oporavka i otpornosti. 
Direktorica poduzetničkog centra Pleternica Barbara Rudež, zajedno sa gradonačelnicom grada Pleternice Marijom Šarić te županicom Požeško - slavonske županije Antonijom Jozić i ostalim predstavnicima JLS prisustvovala je na konferenciji u Opatiji.  

- Usvojili smo nova poznanstva i suradnje za nove projekte i prilike u našem gradu s ciljem informiranja o budućnosti Europe koja predstavlja jedinstvenu priliku da se raspravi o prilikama i izazovima Europske unije te kako zajednički odgovoriti na pitanja i očekivanja naših građana - navodi Barbara Rudež.