Petom brzinom prema novim sredstvima za poduzetnike, udruge i grad

Tematika današnjeg sastanka Plink tima s gradonačelnicom bila je usmjerena na izvještavanje o trenutnom stanju projekata u provedbi, ali i nadolazećih projekata koji su već u pripremi.

Vrijedni tim Poduzetničkog centra Pleternica marljivo radi na dovršavanju postojećih, ali i pripremi nadolazećih projekata koji će zasigurno biti od velike koristi za stanovnike s područja Grada Pleternice.

U provedbi su novi projekti za mlade kao što je sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima, ali u pripremi je i projekt kojim će se pomoći mladim obiteljima u kupovanju prve nekretnine. Brojni su projekti udruga koji omogućavaju da se članovi udruga educiraju, druže, umrežavaju, ali i ostvare benefite za svoje članove, poput organiziranog rada dječjih igraonica u ruralnim naseljima.

Ali ni starija populacija nije zanemarena, a dokaz tomu je i provedba projekata kao što su Dnevni i putujući boravak za osobe starije životne dobi koji, između ostalog, osigurava besplatni prijevoz umirovljenicima ili organiziranu tjelovježbu.
 
Poduzetnički centar budnim okom prati aktualne natječaje u ruralnom razvoju, ali i natječaje za poduzetnike, a na raspolaganju je i za besplatno savjetovanje oko aktualnih natječaja i kreditnih linija te računovodstveno savjetovanje. 

 Plink   Plink  


Plink        Plink

Plink