Pleternička korpa na Gospodarskom sajmu u Varaždinu

Proteklog vikenda 8. Gospodarski sajam u Varaždinu privukao je brojne posjetitelje da istraže ponudu stotinjak izlagača iz raznih dijelova Hrvatske i susjedne Slovenije. Za vrijeme dvodnevne manifestacije na sajmu su predstavljena brojna poduzeća, obrti, OPG-i, turističke zajednice, gradovi te razna druga udruženja i udruge. Pozamašnu ponudu proizvoda i usluga, oplemenila je i široka paleta proizvoda Agroturističke zadruge Pleternička korpa.

S obzirom na to da  tradicionalni slavonski proizvodi nisu zastupljeni u značajnijoj mjeri na sjeveru Hrvatske, proizvodi naših lokalnih proizvođača pronašli su put do potrošačkih košarica Varaždinaca i njihovih gosti na sajmu.

Uz radoznalost posjetitelja za domaćim pleterničkim pivom, rakijom, medom i ostalim proizvodima iz redovite ponude Suvenirnice, raduje činjenica da su prepoznati i u udaljenijim krajevima Hrvatske.

- Agroturistička zadruga Pleternička korpa osnovana je s ciljem da našim lokalnim proizvođačima olakšamo plasman na tržište njihovim ujedinjenjem i zajedničkom prezentacijom. Raduje nas činjenica da su proizvodi naših domaćih proizvođača prepoznati i u ostalim dijelovima Hrvatske i nastojat ćemo daljnjim promotivnim aktivnostima osigurati da se taj trend i nastavi – zaključuje Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica. 

"

 

"

"

"