Poduzetnički centar Pleternica na Proljetnom i obrtničkom sajmu u Osijeku

Proljetni i obrtnički sajam u Gospodarskom centru u Osijeku okupio je više od 200 izlagača, a među njima su bili i predstavnici našeg Poduzetničkog centra u Pleternici.

Sajam je obuhvaćao područje poljoprivrede, opreme i uređaja u kućanstvu, tradicijskih i autohtonih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a Poduzetnički centar u Pleternici je prezentirao upravo autohtone proizvode naših lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Sve ti proizvodi mogu se svakodnevno pronaći u našoj Suvenirnici. 

Održane su i radionice o pametnoj poljoprivredi, otvaranju obrta i poticajima te o značaju dobrobiti životinja u suvremenoj stočarskoj proizvodnji u organizaciji HAPIH-a.

Cilj sajma bio je potaknuti gospodarsku aktivnost i nastaviti pozitivne trendove u Slavoniji. Bila je to odlična prilika da se naši lokalni proizvodi prezentiraju široj publici jer su brojni izlagači bili izvan Republike Hrvatske, ali i iz svih dijelova Hrvatske, od Dubrovačko-neretvanske do Vukovarsko-srijemske županije. 

Sajam Sajam Sajam