Poziv subjektima u turizmu

Poduzetnički centar Pleternica organizira okrugli stol za dodjelu potpora i programa u turizmu, koji će se održati u ponedjeljak, 15. ožujka, u 14 sati u Pleterničkom inkubatoru. 

Tema je prezentacije programa kojemu je svrha poticanje ulaganja u povećanje smještajnih kapaciteta na području Požeško-slavonske  županije u 2021. u cilju dodatnog poticanja za bavljenjem turizmom i ugostiteljstvom kao primarnom djelatnošću. Kako bi trenutačni smještajni kapaciteti ostali konkurentni i kontinuirani u svom radu, potiče ih se za dodatnim povećanjem kategorije ili kvalitete smještaja koje posjeduju.  

Uz navedeno, bit će prikazana i nacionalna oznaka Stay Safe in Croatia, koja će omogućiti svima koji se bave turizmom i s turizmom povezanim djelatnostima dobivanje oznake sigurnosti kojom se potvrđuje i jamči poštivanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.  Oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.  

Za više informacija obratite nam se na info@plink.hr ili na tel. 034/252-125, svaki radni dan od 7 do 15 h.

PCPL tim