Prezentacija Panonskog drvnog centra u Požegi

Panonski drvni centar kompetencija Virovitica uz podršku HGK – Županijske komore Požega organizira u utorak, 18. veljače, u 11 satipredstavljanje svojih usluga koje će se održati u maloj dvorani ŽK Požega, na adresi Vukovarska 6.

Panonski drvni centar kompetencija  Virovitica stručni je centar osnovan 2016. godine. Izgrađen je i financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, po uzoru na europske centre kompetencija. Još  uvijek je jedini centar kompetencija za drvno-prerađivački sektor u Hrvatskoj koji na jednom mjestu nudi kompletnu uslugu "od ideje do realizacije/prezentacije proizvoda".  Drvni centar nudi usluge dizajniranja ili redizajna postojećih proizvoda, izradu tehničkih specifikacija za proizvode prema tehnologijama proizvodnje, kao i izradu uzoraka proizvoda, te edukaciju za drvno-prerađivački sektor. Centar raspolaže suvremenom opremom za proizvodnju i testiranje namještaja kao i suvremeni foto-studij za izradu kataloga proizvoda. Također, nude mogućnost najma strojeva ili dorade proizvoda u nekoj od faza proizvodnje.

Predviđeno trajanje prezentacije je sat vremena u obveznu online prijavu https://www.hgk.hr/forms/prezentacija-usluga-panonskog-drvnog-centra-kompetencija-virovitica