Provedba projekata u vrijeme pandemije

KUD „SVILENKA“ BUK Zbog epidemioloških mjera, i dalje online radionice Malog doma kulture

 

Kulturno-umjetničko društvo „Svilenka“ iz Buka obavještava javnost na svojoj Facebook stranici kako su do daljnjega radionice Malog doma kulture, zbog donošenja epidemioloških mjera i sigurnost svih, još uvijek ograničene na online rad. Navode kako ih to ne sprečava da i dalje rade, razmjenjuju iskustva, priče, uče o starim zanatima, starim receptima, običajima, plesovima i svemu onome što im daje nadu da se tradicija i autentičnost njihove zajednice neće zaboraviti, te sve ono dobro što su im njihovi stari ostavili na radost.

Vrijedni radovi iz folklorno-kreativne radionice

Na Facebook stranici KUD Svilenka je predstavio  radove koje su članovi izradili svojim trudom i dobrom voljom tijekom dosadašnje folklorno-kreativne radionice.

-Ponosni smo što smo čuvari naše tradicije i što vam radove možemo na ovako lijep način predstaviti zajedno sa našom Brankom Leist,  koordinatoricom javnog prostora Malog doma kulture-ističu članovi te poručuju da im se pridružite jer ste uvijek dobrodošli! Za sve informacije i prijavu na online radionice zainteresirani se mogu obratiti na telefonski  broj 098 192 8790.

Pripremio: I. T., izvor: pozeskivodic.hr

Foto: KUD „Svilenka“ Buk

logo