Terenski obilazak uspješno završenih projekata

Poduzetnički centar Pleternica kontinuirano radi na prijavi i provedbi brojnih gradskih projekata, projekata udruga te prioritetno na projektima gospodarstvenika i poljoprivrednika. Kroz narednu godinu završili su brojni projekti kojima su obiteljska poljoprivredna imanja registrirala novu nepoljoprivrednu djelatnost te si time osigurala sigurniju budućnost gospodarstva. Otvorene su brojne kušaonice, edukativne dvorane te smještajni objekti.

Prošli tjedan obišli smo neke od naših klijenata koji su uspješno realizirali nepoljoprivrednu djelatnost. Upravo kroz bespovratna sredstva zajednički smo realizirali projekte koji će im omogućiti nove djelatnosti, a time i nove prihode za svoje gospodarstvo. Ponosna sam na svoj tim, ali i vrijedne partnere, koji su unatoč brojnim izazovima došli do cilja. Želim im puno sreće u radu, a u svemu tome im mi kao poduzetnička potporna institucija i nakon provedbe projekta stojimo na raspolaganju – istakla je Nives Vargašević, prokuristica Poduzetničkog centra Pleternica.

OPG Ljiljana Šoch (kontakt: 034 269 022) kroz mjeru 6.2.1. ruralnog razvoja otvorila je edukacijsku dvoranu, te time, uz smještajne kapacitete, proširila usluge svog imanja.

OPG Došen Zdenko (www.opg-dosen-zdenko.hr ) otvorio je kuću za odmor te time nadogradio postojeće usluge koje je na imanju pružao. Kroz dodatna ulaganja omogućio je gostima i bazen te tako napravio sveobuhvatnu ponudu za posjetitelje.

 

"

 

"

 

"

 

"

 

 

"

 

 

"

 

"

 

"

 

"