Turistička ponuda Pleternice i Suvenirnica na ovogodišnjem PLACE2GO

Najveći hrvatski turistički sajam PLACE2GO po deveti put ove godine, okupio je izlagače iz svih dijelova Hrvatske i dvanaest ostalih zemalja Europe, ali i iz dalekih svjetskih destinacija poput Indije, Indonezije i Maldiva.

Među brojim obrtima, OPG-ovima, tvrtkama i turističkim zajednicama koji su predstavili ono što nude, našla se i ponuda Grada Pleternice. Mnogobrojni posjetitelji sajma u Areni Zagreb imali su priliku otkriti sadržaje Turističke zajednice Pleternice, nadolazeće događaje i programe  u sklopu Interpretacijskog centra Terra Panonica kao i buduće sadržaje Muzeja bećarca.

Osim navedenog, predstavljanje Grada Pleternice upotpunjeno je s prezentacijom Agroturističke zadruge Pleternička korpa i stalnim prodajnim asortimanom Suvenirnice.

- Možemo biti ponosni na prezentaciju naših turističkih sadržaja zajedno s proizvodima Suvenirnice na jednom ovakvom sajmu međunarodnog značaja. Važno je izići u javnost i prezentirati sve što nudimo jer time privlačimo turiste u Pleternicu, a svaki novi posjet našem gradu znači i dodatan posao za ugostiteljske i smještajne objekte te privlačenje novih kupaca i proširenje tržišta za naše lokalne proizvođače – rekla je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

 

"

"

 

"

"

"