Udružene snage Grada Pleternice na 25. Osječkom jesenskom sajmu

Unatoč modernim tehnologijama i sve masovnijem prelasku poslovanja u online sfere, kontakt oči u oči ljudima je još uvijek najpouzdanija i najvjernija komunikacija. Prilika za susret s potencijalnim kupcima lokalnih proizvoda i potencijalnim investitorima bila je tradicionalna izložbeno-prodajna manifestacija 25. Osječki jesenski sajam. Posljednji sajam koji će se održati na prostoru Pampas održan je pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, te Ministarstva poljoprivrede.

U sajamskoj ponudi 200-tinjak izlagača iz Hrvatske i Mađarske, svoj doprinos dale su i udružene snage Grada Pleternice. Posjetiteljima je pružena prezentacija i prodaja proizvoda članova Agroturističke zadruge Pleternička korpa kao i predstavljanje usluga poduzetničko-potpornih institucija Poduzetničkog centra Pleternica, PLINK-a, E-inkubatora i Poduzetničke zone Grada Pleternice. Osim poduzetničkih priča, sajam je bio prilika i za pozvati Osječane i njihove goste da istraže turističku ponudu Grada Pleternice s naglaskom na Interpretacijski centar Terra Panonica i Muzej bećarca koji uskoro otvara svoja vrata posjetiteljima.

- Sajmovi su izvrsna prilika za izlazak u javnost i prezentiranje široj masi ljudi što Grad Pleternica nudi i kako je s pravom nositelj BFC certifikata. Kada u nekoliko izložbenih kvadrata stavimo sve naše poduzetničke i turističke priče vidimo što zapravo njegujemo u Pleternici, a sajmovima cijeloj toj ponudi osiguravamo vidljivost i prepoznatljivost – zaključuje Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

"

"

"

"

"