Ususret 1. rođendanu – druženje u Frizerskom salonu M

Druženje na terenu se nastavlja, a ovaj tjedan ponovno nas je ugostila žena poduzetnica, ovoga puta Martina Olšak, vlasnica Frizerskog salona M.

Nakon desetogodišnjeg rada u frizerskoj struci odlučila se za važan poduzetnički iskorak. Promišljajući o samozapošljavanju, ali i suočavajući se sa pitanjem „hoću li postupiti ispravno ako krenem samostalno u poduzetničke vode“.

Zahvaljujući zajedničkoj početnoj suradnji sa Poduzetničkim centrom Pleternica, Martina je putem mjera za samozapošljavanje otvorila svoj frizerski salon. „Nakon nekog vremena shvatiš, ako se trudiš i radiš nemaš razloga za strah. Treba biti strpljiv i sve dođe na svoje mjesto. Kad sam se došla interesirati na Zavod za zapošljavanje oko toga mogu li dobiti potporu za otvaranje salona, kazali su mi da mogu, ali da moram raditi dvije godine ako dobijem potporu. Odgovorila sam im da se nadam kako ću raditi još 22 godine jer mi toliko treba do mirovine.- izjavila je Martina.

Martina trenutačno radi sama, a nada se uskoro nekoga zaposliti kako bi joj pomagao.

„Najljepši dio u radu je vidjeti zadovoljstvo i osmijeh na licu zadovoljnih klijenata jer to je nešto neprocjenjivo, a još kada na kraju klijentica kaže da je baš to željela – našoj sreći u Poduzetničkom centru nema kraja. Naša misija je biti podrška poduzetnicima u svim razvojnim fazama a upravo ova početna podrška je ključna i vjetar u leđa.“- izjavila je direktorica Poduzetničkog centra Barbara Rudež.

Frizerski salon nudi sve uobičajene usluge od šišanja do svečanih frizura, a posjetiti ga možete na adresi Ivana Šveara 20, Pleternica ili se naručiti na broj 098/564-627.

 

s d f

o b