Brojne ideje mladih generirane kroz Inkubator znanja

Inkubator znanja čvrst je dokaz kako mladi nisu pasivni i kako su zainteresirani za razvoj svoje lokalne zajednice. Tridesetak ambicioznih i kreativnih mladića i djevojaka s područja Grada Pleternice okupili su se prošloga tjedna na ciklusu besplatnih radionica koje su provodili djelatnici Poduzetničkog centra u suradnji s udrugom Mladi za mlade Pleternica.

Kroz tri dana aktivnih radionica obrađene su teme poduzetništva u ruralnoj sredini, razvoj ideja te pisanje projekta i izvori financiranja, u cilju educiranja mladih i njihovog upoznavanja s temeljnim smjernica o prijavama na projekte.

Svi sudionici, osim što su ponešto naučili i razmijenili svoje ideje i potrebe s drugima, po završetku radionica ostvarili su i potvrdu da su uspješno završili edukaciju.

- Zahvaljujemo se svim mladima koji su se odazvali pozivu za sudjelovanje u Inkubatoru znanja i što su aktivno i entuzijastično podijelili svoje ideje s nama. Kroz tri dana kreativnih radionica stvorila se velika masa kvalitetnih ideja i jedva čekamo da ih implementiramo u buduće projekte i osiguramo mladima ono što im je potrebno – zaključuje Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

"

"

"

"

"

"