Pregled sajmova u 2020. godini

Unatoč izazovnoj gospodarskoj situaciju Grad Pleternica kroz udružena gospodarstvenika želi osnažiti i ojačati gospodarstvo lokalnog područja te utjecati na sliku ukupnog gospodarstva Hrvatske.

Turistička zajednica, Poduzetnički centar i Grad Pleternica potiču gospodarstvenike na zajedničku suradnju kroz organizacije sajmova tokom cijele godine te se oni na taj način umrežavaju, zajednički djeluju, razmjenjuju iskustva i znanja što je okidač razvoja njihovih poslovanja.

U 2020.godini organizirani su sajmovi ranih tematika. Svi sajmovi bili su otvorenog tipa za sve one koji žele izlagati i ostvaruju pravo izlaganja zadovoljavanjem propisanih uvjeta. Grad Pleternica u suradnji s Poduzetničkim centrom Pletenica i Turističkom zajednicom Grada Pleternice održao je Sajam rukotvorina, Jesenski sajam te Sajam gospodarstvenika, sve pod zajedničkim nazivom PUZZLA-Pleterničani udruženi zajedno za lokalnu akciju. Obzirom na pandemiju koju je na globalnoj razini izazvao COVID-19 u 2020.godini održano je nešto manje sajmova nego obično uz pridržavanje svih epidemiološki mjera.

Održavanje sajma financijski podupire Hrvatska gospodarska komora.

puzzla puzzla1 puzzla2puzzla3